Consilierul local PNL Omocea, directorul interimar al ABADL

1
1828

Din 15 ianuarie a.c., Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral va avea un nou director. Bogdan Bola a renunțat la funcția de conducere pentru mandatul de deputat.

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral va avea un director interimar, după plecarea lui Bogdan Bola în Parlamentul României, la Camera Deputaților. Acesta a confirmat că va renunța la funcția de conducere din 15 ianuarie a.c.

Cristian Omocea va fi noul director al A.B.A.D.L., potrivit unor surse P.N.L. Constanța. Acesta este consilier local P.N.L. și șeful Serviciului Inspecția Bazinală a Apelor din cadrul A.B.A.D.L. El este angajat al administrației apelor încă din 2011, ca inginer chimist.

Omocea are două diplome de licență obținute la Universitatea „Ovidius“ din Constanța (fizician chimist și inginer chimist) și un master în Fizică – Tehnologia și securitatea reactorilor nucleari, tot la „Ovidius“. În prezent, urmează un alt program de master, la aceeași universitate (Chimia și managementul calității produselor de consum în relație cu mediul) și este doctorand al Școlii Doctorale de Chimie Aplicată și Stiința Materialelor” – Inginerie Chimică a Universității Politehnice din București.

Valentin ISPAS

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.