Consilierul Mihaela Andrei: “Am votat ca gigacaloria să rămână tot la 250 lei”

0
240

Consilierul municipal PNL Mihaela Andrei susține că a votat ca gigacaloria să rămână la 250 lei în Constanța. Potrivit acesteia, decizia a fost luată în ultima întâlnire a alianței PNL – USR și vine ca urmare a consultării specialiștilor din Primăria Constanța și din instituțiile subordonate Consiliului local.


Într-adevăr, gigacaloria este 1.034 lei acum iar diferența până la 250 lei va fi subvenționată și din bugetul local. Cu siguranță nu ăsta este dezideratul administrației liberale însă este singura variantă in situația actuală. Infrastructura de distribuție a energiei termice foarte veche și care nu reflectă deloc nevoile Constanței și furnizorul de apă caldă și încălzire învechit, au ca rezultat acest preț, din păcate, de 1034 lei. Vestea bună este că pentru prima oară după revoluție, administrația locală liberală are ca prioritate si deja implementează înlocuirea acestei infrastructuri vechi cu una nouă și va găsi soluții si pentru ca furnizorul acesta sau altul de apă caldă și încălzire sa fie conform anului 2021, cu atât de multe posibilități și alternative privind energia regenerabilă“, susține Mihaela Andrei.

Dezideratul administrației actuale este “o gigacalorie care să reflecte exact prețul de consum fără subvenții, pierderi sau o modalitate de furnizare a agentului termic din anii comunismului. Și Constanța și constănțenii merită mai mult”, a conchis Mihaela Andrei.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.