Consiliul Județean Constanța și-a desemnat noii reprezentanți în Consiliile de Administrație ale instituțiilor subordonate

3
2637
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Ap. Andrei“ Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Consilierii județeni s-au întrunit vineri, 27.11.2020, în ședință extraordinară, pe ordinea de zi fiind incluse peste 40 de proiecte de hotărâre. Printre ele, și desemnarea noilor reprezentanți în Consiliile de Administrație ale instituțiilor subordonate sau în diverse comisii.

În urma voturilor consilierilor județeni de vineri, noii membri titulari în Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa vor fi Daniela Mircea (USR-PLUS) și Enache Bucovală (PNL), iar supleanții, Ioan Bogdan Ghinguleac (USR-PLUS) și Dana Constantinescu (PNL).

La Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa, din Consiliul de Administrație vor face parte ca membri titulari Gilda Lazăr (USR-PLUS) și Cristi Zahariuc (PNL). Noii membri supleanți sunt Dalia Maxim (USR-PLUS) și Nicolae Ionescu (PNL).

Reprezentantul Consiliului Judeţean Constanţa în Consiliul de Administraţie al Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa va fi Tiberius Emanuel Hodor din partea PNL.

Din Consiliul de Administraţie al  Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa va face parte Cristina Caterinici, tot din partea PNL.

La Muzeul de Artă, în Consiliul de Administrație reprezentantul CJC va fi Gabriel Gheorghe Custurea (USR-PLUS), iar la Biblioteca Judeţeană „I.N. Roman” Constanţa, Adrian Bunghez (USR-PLUS).

Reprezentantul Consiliului Judeţean Constanţa în Consiliul de Administraţie al Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“ va fi Vasile Gherghilescu.

În cazul teatrelor constănțene, din C.A. vor face parte Adina Petre (Teatrul de Stat) și Irina Costencu (Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare“).

Reprezentantul Judeţului Constanţa în Adunarea Generală a Acţionarilor S.C. R.A.J.A. S.A. va fi Ramona Petcu, iar Daniela Frățilă va reprezenta CJC în Comitetul creditorilor privind debitoarea Regia Autonomă Județeană de Drumuri şi Poduri Constanţa.

Vicepreședintele CJC, Stelian Gima, a fost desemnat să reprezinte CJC în Comisia Judeţeană pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate asupra Terenurilor Constanţa și în Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului şi de Urbanism.

În Consiliul de Administraţie  al Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Constanţa va intra Carmen Dumitrescu. La Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Maria Montessori“ Constanţa – Dincer Geafer și Stere Guteanu, la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros“ Constanţa – Mihaela Scrieciu și Florin Pârvulescu, iar la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul“ Constanţa – Gianina Topolov și Alexandru Dima.

V.I.

3 COMENTARII

  1. Indopati-va și voi,e rândul vostru. Aceiași cai,alți călăreți,fomiști,machidoni,tătari și cu dnul amiral in frunte! Sa va fie de bine!

  2. Hoți ca noaptea sunt toți de la nivelul local și județean atât foștii cât și actualii conducători de la nivelul local și județean, așa cum au fost și ceilalți consilieri de la 1989 și pâââână în prezent, toți sunt doar doar pentru ei, pe când populația județului Constanța ca și în restul României, poporul român suferă și este ca vaaaaide, în timp ce conducea locală, județeană și de la nivelul național, conducătorii gâfâie, mai mai să plesnescă de la traiul bun pe vătrai și vor girul populației din România pentru ca ei patru ani de acum încolo, să jefuiască România în lung și-n lat și poporul român : carantinat, botnițat, distanțare socială, fără sărbători religioase și naționale, pentru acest fapt poporul român să le dea cu flit la vot în 6 decembrie 2020, NU MERG LA VOT PENTRU CĂ NU SUNT IDOT !

  3. Răzbunări și iarăși răzbunări, răzbunarea este arma prostului, că în politica românească sunt numai și numai dobitoci și borfași politici, că mai bine este poporului cu un deștept la vreme de pagubă decât cu un prost la vreme de câștig, asta se petrece în România de 31 de ani de la 1989 și pâââână în prezent, în fruntea României se află doar hoți și borfași puși pe căpătuială, furat și schingiuit poporul român în fel și chip, carantinare, botnițarea oamenilor, distanțarea socială, despre infectați, morți, închis oamenii în spitalele de carton, închis bisericile, fără sărbători religioase și naționale…., că omul prost și îngust la minte nu știe altceva să facă și face numai și numai conform îngustimii minții, DOAMNE DUMNEZEULE, MILOSTIVEȘTE-TE și IZBĂVEȘTE-I
    pe români de mătrăguna / de ciuma care s-a abătut asupra poporului român !
    DOAMNE AJUTĂ !
    AMIN !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.