Consiliul Județean și Primăria Constanța au delegat ADI Dobrogea să gestioneze serviciul public de salubrizare

0
691

Consiliul Județean Constanța și Primăria Municipiului Constanța, cel mai mare UAT dintre localitățile membre ale ADI Dobrogea, au avizat favorabil Documentația de atribuire a contractului de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare a activităților de colectare, transport și transfer al deșeurilor din Județul Constanta.

Consilierii județeni si locali, reuniți în ședințe de consiliu au aprobat, atât documentația de atribuire a contractului de delegare, cât și Actul Adițional la Documentul de Poziție, prin care se împuternicește ADI Dobrogea să finalizeze și documentația de atribuire pentru instalațiile de tratare a deșeurilor.

Astfel, ADI Dobrogea mai realizează un pas important în vederea delegării gestiunii serviciului publlic de salubrizare din județul Constanța.

Până la această dată, 57 dintre cele 62 de localități membre ale ADI Dobrogea și Consiliul Județean Constanța, au adoptat hotărâri prin care au avizat documentația de atribuire a contractelor de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare pentru activitatea de colectare, transport și transfer al deșeurilor în județul Constanța.

Pentru ca ADI Dobrogea să poată delega, prin licitație publică deschisă, gestiunea serviciului de salubrizare pentru activitățile de colectare, transport și transfer al deșeurilor în județul Constanța, este nevoie ca toate UAT-urile membre ale asociației să avizeze documentația de atribuire.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.