Consiliul Județean Tulcea a suplimentat bugetul Falezei cu aproape 28 milioane lei

0
97
Lucrări de modernizare a falezei din Tulcea. FOTO CJ Tulcea

În cadrul ședinței extraordinare din data de 6 august, consilierii județului Tulcea au aprobat,suplimentarea bugetului alocat lucrărilor de reabilitare a falezei Dunării din municipiul Tulcea. Măsura a fost luată ca urmare a modificării proiectului și implicit creșterea valorilor proiectului.

Hotărârea votată și adoptată de consilierii județeni prevede creșterea bugetului proiectului cu peste 23,7 milioane de lei, iar astfel, bugetul total estimat al investiției a crescut la 213.894.919,89 lei, inclusiv TVA.

„Pentru paviment, gardul de protecţie şi stâlpii de iluminat au fost luate în calcul soluţii simpliste cu materiale care nu mai sunt de actualitate. S-a decis să găsim o soluţie fără o modificare substanţială a bugetului investiţiei“, a precizat Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

Următorul pas este ca CJ Tulcea să facă demersuri pe lângă autorităţile naţionale pentru a suplimenta fondurile alocate acestei investiţii.

În luna mai 2019 când a fost semnat contractul de finanţare pentru modernizarea falezei şi portului Tulcea, acesta avea o valoare de 190.162.236,67 lei.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.