Consiliul Județean Tulcea lansează un nou concurs online cu premii

0
78
Consiliul Județean Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

Consiliul Județean Tulcea lansează un nou concurs online cu premii – „Micul cultivator“- dedicat sărbătorii tradiționale a toamnei, Ziua Recoltei.

Încă din cele mai vechi timpuri, comunităţile locale şi-au organizat preocupările după succederea anotimpurilor, aşa că, după activităţile din timpul primăverii şi ale verii, toamna aduce roadele, iar pe tot arealul ţării se strânge recolta, eveniment consacrat de obicei cu festivaluri sau alte manifestări specifice.

Având în vedere condițiile actuale impuse de pandemie, Consiliul Județean Tulcea organizează un concurs online dedicat copiilor, prin care să consolideze dimensiunile educaţiei prin tradiţie, turism, agricultură și, totodată, să marcheze „Ziua Recoltei”.

Astfel, la concursul „Micul cultivator” se vor putea înscrie copiii din tot județul Tulcea, care respectă următoarele cerințe: plantează în grădină sau într-o jardinieră/un ghiveci, o plantă pe care o îngrijesc; fotografiază cele mai importante momente ale procesului (plantarea răsadului sau semănarea semințelor, după caz, udarea, plivirea) și diferitele stadii de creștere a plantei; realizează un colaj cu care se înscriu în #concurs.

Colajele de fotografii vor fi transmite pe adresa comunicare.cjtulcea@yahoo.com sau în mesaj privat, pe pagina de facebook a instituției, până la data de 10 octombrie 2021, însoțite de numele copilului și vârsta, numele părintelui/tutorelui legal și numărul de telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.