Consiliul Local Constanța continuă procesul cu firma administrată de Ionuț Budi

1
370

Legislativul constănțean a depus recurs în procesul intentat de SC LUV Somebody SRL, care încearcă să anuleze Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor comerciale şi a serviciilor de piaţă în municipiu.

Firma locală a solicitat instanței anularea Hotărârii Consiliului Local nr. 427/28.12.2017, prin care s-a aprobat Regulament privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor comerciale şi a serviciilor de piaţă în municipiul Constanța.

La începutul lunii trecute, Tribunalul a admis cererea SC LUV Somebody SRL și a anulat parţial hotărârea reclamată a aleșilor locali, în ceea ce priveşte art. 70 lit. d) din regulament. Acesta stabilea ca și contravenție, dacă nu a fost săvârșită în astfel de condiții încât, potrivit legii penale, să constituie infracțiuni, desfășurarea de activități economice complementare la același punct de lucru, respectiv alimentație publică, recreative și distractive, cât și alte activități de comerț și prestări servicii de către operatorii economici, fără a deține autorizație de funcționare în acest sens. Amenda era stabilită între 1.500 și 2.500 de lei și se suspenda activitatea comercială până la autorizare.

Hotărârea instanței nu a fost, însă, definitivă, iar Consiliul Local a atacat-o cu recurs, care a fost înregistrat pe rolul Curții de Apel Constanța la începutul acestei săptămâni. Astfel, nu a fost stabilit, încă, primul termen de judecată.

LUV Somebody SRL este administrată de Ion Budi și are ca unic asociat pe Marian Dumitru Isvoranu. Anul trecut, firma ce are ca principal obiect de activitate „Baruri și alte activități de servire a băuturilor“ a realizat o cifră de afaceri de peste 141.452 de lei și zero profit, având un singur angajat.

Valentin ISPAS

1 COMENTARIU

  1. ar trebui ANAF si Inspecti Muncii sa il intrebe pe paraindarat cum presteaza el activitatile enumerate in articol , cu un singur angajat , poate ne facem si noi firme dastea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.