Constanța: 229 de animale sterilizate în cele două zile ale Maratonului Responsabilității

0
99

Pe 13 și 14 iulie, Animal Society în parteneriat cu Four Paws International și Primăria Municipiului Constanța, au desfășurat Maratonul Responsabilității, program de sterilizări gratuite menit să sprijine societatea civilă, prin gestionarea înmulțirii necontrolate a animalelor de rasă comună, în mod uman și sustenabil.

Animal Society, Four Paws International și Primăria Constanța vor continua proiectul demarat la începutul acestui an, Efort comun pentru un viitor mai bun, cu noi campanii de sterilizare gratuită, dar și cu programe de informare și conștientizare menite să schimbe pozitiv atitudinea societății civile față de câinii și pisicile de rasă comună.


”În cadrul Maratonului Responsabilității, ne-am propus sterilizarea a 100 de animale pe zi și iată că am ajuns la un record de 229. Au fost două zile de foc, în care întreaga echipă Animal Society s-a mobilizat și a muncit enorm. Cetățenii ne-au impresionat prin implicarea de care au dat dovadă, contribuind la atingerea acestui nou record pentru Constanța, orașul care a înțeles că numai prin implicare, printr-un efort comun cu cel al autorităților, se pot obține rezultate pozitive durabile atât pentru comunitate, cât și pentru animalele de companie de rasă comună. Suntem foarte mulțumiți de acest rezultat și le amintim constănțenilor că noi continuăm și campania de sterilizare gratuită începută luna trecută până pe data de 22 iulie” – Anca Tomescu, Președinte, Animal Society

Programul derulat de Primăria Constanța în parteneriat cu Animal Society și Four Paws International demonstrează, încă o dată, că facem parte dintr-o comunitate responsabilă și implicată. Mulțumim tuturor celor care au dat dovadă de simț de răspundere atunci când vine vorba despre animalele de companie sau de animale ale străzii. Lucrurile nu se opresc, însă, aici. Anul acesta, vom derula mai multe campanii iar pe această cale vă rugăm să vă alăturați demersului nostru” – Ionuț Rusu, Viceprimar, Primăria Municipiului Constanța.


M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.