Constanța: Angajat al Auchan, găsit decedat în parcarea subterană

6
130407
Tânărul a fost găsit decedat în parcarea subterană. FOTO stiridiaspora.ro

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, angajat al Auchan din Centrul Comercial Vivo a fost găsit decedat, stând în șezut, în parcarea subterană. Acesta fusese trimis acasă cu câteva ore înainte pentru că era sub influența băuturilor alcoolice.

Macabra descoperire a fost făcută în după amiaza zilei de 12 martie, în jurul orei 15.40. Bărbatul a fost găsit stând în șezut, pe o balustradă din zona cărucioarelor de cumpărături, inconștient, fără a răspunde la stimuli.

S-a sunat la 112, iar la fața locului au fot trimise două echipaje SMURD, s-a încercat resuscitarea lui, dar fără succes.

Surse neoficiale au precizat că respectivul se prezentase în jurul orei 6.00 la muncă, fiind angajat al Auchan, ca și manipulant, într-o stare avansată de ebrietate. Șefii săi au decis să îi desfacă contractul de muncă și l-au trimis acasă cu o persoană cu mașina. Nu se știe cum și de ce s-a întors la Centrul Comercial. Polițiștii au preluat cercetările în acest caz.

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În urma necropsiei nu au fost găsite suspiciuni cu privire la cauzele decesului.

C.S.

6 COMENTARII

  1. Persoana în cauza era șef de echipa pe raionul congelate și nu era în stare avansata de ebrietate. Ati spus asta ca să acoperiți cumva! Vi se cam rupe de angajați se pare. Mortul este de vina oricum…

  2. […] Potrivit focuspress.ro, Costin era angajat ca manipulant în centrul comercial și se prezentase la muncă dis de dimineață, într-o stare avansată de ebrietate, motiv pentru care șefii i-au desfăcut contractul de muncă și l-au trimis acasă cu o persoană cu mașina. S-a întors, însă, în scurt timp în locul în care avea să-și găsească sfârșitul. […]

  3. Desfacerea contractului de munca nu se face asa simplu. Chiar dacă angajatul era în stare avansata de ebrietate nu trebuia trimis acasă, trebuiau anunțate autoritățile competente pentru a-l analiza din punct de vedere medical. Chiar și asa responsabilul de tura trebuia sa facă un referat care sa menționeze faptul ca a fost prezent la locul de munca în stare de ebrietate după care urma sa ajungă în comisie. Doar după decizia finala i se putea desface contractul de munca.

  4. Mortul este de vina. Poate ii era rau di ati crezut ca-I beat. De ce nu ati anunta autoritatile? V-ati dezis de un om care va munca pe doi lei. Dumnezeu nu lasa lucrurile asa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.