Constanţa-i mai cu moţ: Primăria vrea să cumpere toalete publice cu cronometru

1
7070
SONY DSC

Administrația locală a iniţiat un proces de consultare a pieţei pentru stabilirea valorii estimate a procedurii de achiziţie publică a unor toalete modulare racordate la rețelele de utilități publice. Culmea, acestea trebuie să aibă sisteme de afișaj electronic a timpului alocat pentru nevoile fiziologice și de avertizare optică și sonoră a ultimelor minute de utilizare.

În vederea determinării valorii estimate a achiziției de toalete modulare racordabile la rețelele de utilități, Municipalitatea solicită firmelor interesate să transmită oferte de preț pentru achiziția de toalete noi, simple și pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru închirierea acestora în perioada sezonului estival.

Toaletele trebuie să aibă structură metalică modulară, pereţi din panouri tip sandwich cu faţa plană, să fie protejate corespunzător cu vopsea specială pentru a rezista la intemperii şi antigrafitti, să fie dotate cu sistem antifurt (sirenă şi senzor de vibraţii impact), la interior să aibă pereţii şi pardoseala placate cu panouri din tablă de inox etc.

Toaletele trebuie să fie dotată cu obiecte sanitare antivandalism și cu toate aceste elemente încastrate în perete.

Punctul culminant este faptul că Primăria cere ca aceste toalete să aibă și cronometre. Adică, utilizatorii lor vor avea în fața ochilor un afișaj electronic care indică timpul alocat pentru utilizare, pentru nevoile fiziologice, pe toată perioada utilizării, iar în ultimele minute alocate un sistem de presemnalizare optică și sonoră îi va avertiza că trebuie să părăsească toaletele.

Data-limită de transmitere a ofertelor este 5 martie a.c., ora 16.00, iar acestea pot fi transmise pe e-mail (secretariat.dgsp@primaria-constanta.ro, servicii.publice@primaria-constanta.ro) sau prin poștă, pe adresa Direcției Gestionare Servicii Publice din str. Ștefan Mihăileanu nr. 10, sau prin fax, la numărul de telefon 0241/488.168.

Valentin ISPAS

1 COMENTARIU

  1. Hai sictir! Constanța este un oraș împuțit. Primarele-amiral a început cu borduri, vrea taxarea parcărilor care nu există. Proiecte bune pentru orașul ăsta nu sunt în stare să facă.
    Căcăstori cu ceas ne lipsește!
    Să vă iau primăria-n pulă!
    Golani nenorociți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.