Constanţa, judeţ „campion” la aplicat amenzi: 40.000 de euro într-o singură zi!

2
13397
Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, sursa foto: actorul Marian Adochiței

Amenzi-record, de peste 40.000 de euro, au fost date într-o singură zi în judeţul Constanţa! Motivul? Oamenii nu respectă ordonanţele militare! Instituţia Prefectului a anunţat sâmbătă, 25 aprilie a.c., faptul că în judeţul Constanţa au fost aplicate amenzi record, de peste 40.000 de euro, într-o singură zi, celor care nu au respectat regulile stabilite de autorităţi din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, în ultimele 24 de ore, oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 203.300 lei. „O sută de amenzi au fost aplicate din cauza nerespectării măsurilor impuse prin Ordonanţa Militară nr. 3” , anunţă Instituţia Prefectului.  De la intrarea în vigoare a ordonanțelor militare, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, 8.454 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 11.982.261 lei. Cu alte cuvinte, poliţiştii au aplicat până acum amenzi în valoare de 2.475.060 euro.

Facem precizarea că în informarea de vineri, 24 aprilie a.c., Prefectura a specificat faptul că: „209 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate doar în ultimele 24 de ore, în valoare de 372.670 lei, din care 190, pentru nerespectarea măsurilor impuse prin Ordonanța Militară nr. 3”. Vineri, poliţiştii au aplicat amenzi de peste 70.000 de euro.

Conform datelor oficiale, în Constanţa s-au vindecat 148 de persoane de coronavirus, 371 de persoane sunt carantinate, iar 535 de persoane sunt în izolare la domiciliu.

Alexandra VASILE

2 COMENTARII

  1. Ar trebui sa le crape obrazul de Rușine polițiștilor. Când se va termina mizeria asta vor rămâne cu cei pe care iau amendat, mulți din ei bătrâni fără ajutor și posibilitatea de a face rahaturi de declarații. Este o mizerie intr-o țara in care salariul este de 2000 de lei sa aplici amenzi egale cu salariu sau chiar mai mari.
    Politicienii se duc și nu o sa-și mai aducă nimeni aminte de ei. Oricum sunt niște nulității. Dar de comportarea mizerabila a unora dintre polițiști, de asta nu o sa uite lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.