Constanța, prezentă la Târgul Naţional Imobiliar de la Palatul Parlamentului

0
151

Peste 20.000 de oferte imobiliare în ţară şi străinătate vor fi disponibile în perioada 10 – 12 septembrie 2021, la primul târg imobiliar organizat în ultimii doi ani, anunţă organizatorii Târgului Naţional Imobiliar – TNI.

Organizat la Palatul Parlamentului, vizitatorii vor avea acces în cadrul expoziţiei la proprietăţi pe toate gusturile, bugetele şi nevoile: apartamente premium în centrul Capitalei, proprietăţi de tip boutique, imobile exclusive în nordul Bucureştiului, apartamente low-budget, penthouse-uri, construcţii pe structură metalică, case de vacanţă la munte sau la mare, spaţii de birouri din Bucureşti, Ilfov, Constanţa, Timişoara, Valea Prahovei şi oportunităţi de investiţii în Dubai, Spania şi Cipru.

“Prin aceste colaborări ne dorim promovarea oportunităţilor de investiţii în afara ţării şi ridicarea standardelor pieţei imobiliare din România la nivel internaţional”, spun organizatorii TNI. TNI 2021 marchează o schimbare de paradigmă în piaţa imobiliară, întrucât cerinţele şi preferinţele cumpărătorilor de proprietăţi rezidenţiale s-au schimbat, în timp ce preţurile materialelor de construcţie au crescut semnificativ.

Ediţia Târgului Naţional Imobiliar TNI din 10-12 septembrie va fi una specială, pentru că reprezintă prima expoziţie de profil organizată după o pauză de doi ani şi marchează o schimbare de paradigmă în piaţă. Cerinţele şi preferinţele cumpărătorilor de proprietăţi rezidenţiale s-au schimbat, iar preţurile materialelor de construcţie au crescut semnificativ, influenţând şi preţurile finale ale imobilelor. În acest context în care se înregistrează o creştere a interesului pentru achiziţia de locuinţe proprii, târgul imobiliar organizat în Bucureşti la Palatul Parlamentului vine în ajutorul publicului cu cele mai avantajoase oferte din piaţă”, declară Cristina Bercea, PR Manager Târgul Naţional Imobiliar.

evenimentul este organizat cu respectarea tuturor măsurilor legale de combatere şi stopare a răspândirii Covid-19, vizitarea târgului fiind similară cu o vizită la mall, unde sunt obligatorii: purtarea măştii de protecţie, controlarea temperaturii la intrare şi distanţarea.

În plus, am dezvoltat aplicaţia de mobil TNI ce facilitează schimbul datelor de contact dintre vizitatori şi expozanţi rapid, sigur şi fără contact direct, iar pentru că această ediţie TNI este specială accesul vizitatorilor la târgul imobiliar se va face gratuit în baza QR codului generat de aplicaţia de mobil TNI“, a mai spus Bercea.

Cea de-a 31-a ediţie a TNI va avea şi un program de prezentări, conferinţe şi networking dedicate specialiştilor şi publicului larg, iar pentru a veni în sprijinul cumpărătorilor şi a facilita tranzacţiile imobiliare târgul cuprinde şi soluţii financiare oferite de instituţii financiare. Astfel, vizitatorii TNI primesc consultanţă financiară gratuită în vederea obţinerii de credite avantajoase de la reprezentanţii: OTP Bank, Raiffeisen Bank, Libra Internet Bank, Start Finance şi The Money Advisors. Persoanele ce doresc să achiziţioneze locuinţe eficiente energetic sau să reabiliteze o locuinţă pentru a deveni eficientă economic pot aplica în cadrul TNI pentru un Credit Imobiliar Verde.

Conform celui mai recent raport de piaţă realizat de Imobiliare.ro, piaţa rezidenţială autohtonă şi-a continuat trendul ascendent în al doilea trimestru din 2021, iar preţurile solicitate de către vânzătorii de locuinţe au consemnat cel mai mare avans de la declanşarea epidemiei încoace. Astfel, în perioada aprilie-iunie, valorile de listare ale proprietăţilor rezidenţiale din România au înregistrat un avans trimestrial de 3,1%, comparativ cu +2,2% în T1 2021, +1,9% în T4 2020 şi, respectiv, +0,3% în T3 2020.

La nivel naţional, preţul mediu pe metru pătrat solicitat în luna august pentru o locuinţă a ajuns la valoarea de 1.508 euro, Clujul rămânând oraşul cu cele mai scumpe locuinţe, cu o medie pe metru pătrat de 1.973 euro. Pe locul doi se află locuinţele din Capitală, care în luna august au ajuns la valoarea de 1.569 euro/mp, apartamentele din Braşov au un preţ mediu de 1.442 euro/mp, iar apartamentele din Constanţa au o valoarea medie de 1.347 euro/mp, potrivit Imobiliare.ro.

Vizitatorii TNI au acces gratuit la târgul imobiliar cu aplicaţia de mobil “TNI” disponibilă pe Google Play şi App Store. Organizatorul târgului TNI este BDOBC Business Center, iar parteneri internaţionali: National Association of Realtors (NAR), Cihanara Tourism & Investment LTD, Prime Realty Marbella, European Association of Real Estate Professions (CEPI).

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.