Constanţa: Societatea de termoficare a reuşit să repare o parte din avarii şi va fi reluată furnizarea agentului termic

0
2717

Termoficare Constanța informează că echipele sale de intervenție au reușit să repare o parte din avariile apărute în timpul nopții trecute şi s-a finalizat încărcarea magistralei 1 a rețelei de transport a agentului termic, care deservește zona orașului aferentă cartierelor CET, Km 4-5, Poarta 6, Gară, Centru și Peninsulă.

Totodată, a fost pornit CAF-ul pentru prepararea agentului termic și urmează să fie reluată furnizarea căldurii și apei caldei în aceste cartiere.

În același timp, pe magistrala 2 a rețelei de transport a agentului termic se desfășoară lucrări de intervenție pe strada Costache Negruzzi, unde a fost identificată și se intervine pentru eliminarea unei avarii majore.

“Asigurăm consumatorii noștri că depunem toate eforturile pentru a reporni și magistrala 2 a rețelei de transport a agentului termic, astfel încât în această seară Termoficare Constanța să furnizeze încălzire și apă caldă de consum către toți consumatorii din oraș. Vă urăm Crăciun fericit!”, a transmis societatea de termoficare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.