Constănțeanca Florentina Radu, mamă a doi copii, are nevoie de ajutorul nostru

0
6201

Florentina Radu, din județul Constanța, în vârstă de 45 de ani, mamă a doi copii, se luptă pentru viața ei și pentru a fi alături, în continuare, de familia sa.

Femeia a fost diagnosticată cu cancer uterin în stadiul III. În urma zecilor de ședințe de radioterapie, chimioterapie și branhiterapie, tratamentul, din păcate, nu a dat roade. Din aceste motive, chiar când bucuria ei era mai mare că va putea intra în operație și își va continua viața alături de familie, cadrele medicale i-au spus că mai bine merge acasă să petreacă ultimele luni sau zile pe care le mai are de trăit.

Din păcate tumoarea a invadat vezica și ficatul. „Vă rog ajutați-mă, nu pot merge acasă, nu le pot spune copiilor că am venit să mă mai bucur un pic de ei. În acest moment m-am gândit la copilul meu, fără mine”, este strigătul de disperare al Florentinei.

Speranța ei vine însă de la Clinica Medistanbul din Turcia, pentru a efectua investigațiile, tratamentul și operația care o poate salva, însă costurile sunt foarte mari pentru familie Suma pe care trebuie să o achite este de 38225 de euro, bani pe care nu-i are și nici nu are de unde să facă rost într-un timp atât de scurt. Prețul vieții este mare, iar lupta cu această maladie este grea, o luptă contra cronometru.

„Vă suntem veșnic recunoscători pentru orice sprijin pe care îl puteți oferi. De asemenea, vă rog cu lacrimi în ochi să vă rugați pentru această mămică care își dorește din tot sufletul să se facă bine și să se întoarcă acasă la copii ei”, a declarat Vlad Plăcintă, președintele Asociației „Salvează o Inimă”.

Când Florentina credea că nu mai are nicio speranță și că își va părăsi familia în condiții cumplite, a început să primească vești bune din partea medicilor. Ajungând la clinică în Turcia, de unde a primit o șansă și speranță la viață, cadrele medicale i-au dat vești bune. În urma ședințelor de chimioterapie a început să se simtă tot mai bine, răspunsul organismului la tratament fiind unul pozitiv.

„Acum am primit și răspunsul acestor teste trimise din America, iar medicii au putut să îmi scoată planul de tratament, urmând să mai fac 9 cure de chimioterapie și 3 de imunoterapie. Am primit și costul acestui tratament pe care vi-l trimit, însă nu mă bucură, pentru că nu dețin acești bani”, a adăugat Florentina. Femeia are nevoie de 38.885 de euro, pentru a continua ședințele de imunoterapie și chimioterapie, în Turcia.

Donații se pot face în conturile deschise de către Asociația „Salvează o Inimă”, pe numele Florentina Radu.

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania din Botoșani

Pentru transfer bancar trebuie specificat numele: FLORENTINA RADU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.