Constănțeanca Simona Halep şi-a confirmat participarea la turneul WTA de la Palermo

0
1109

Constănțeanca Simona Halep, numărul doi mondial şi ultima câştigătoare a turneului de Mare Şlem de la Wimbleon, a confirmat sâmbătă că va participa la turneul WTA de la Palermo (Italia), primul din circuitul feminin.

Simona Halep annuncia: "Sarò a Palermo"

𝗦𝗜𝗠𝗢𝗡𝗔 𝗛𝗔𝗟𝗘𝗣 𝗔𝗜 𝟯𝟭 𝗣𝗔𝗟𝗘𝗥𝗠𝗢 𝗟𝗔𝗗𝗜𝗘𝗦 𝗢𝗣𝗘𝗡Adesso è ufficiale: Simona Halep parteciperà ai 31 Palermo Ladies Open. "Ciao a tutti – il messaggio della n.2 al mondo, campionessa del Roland Garros 2018 e di Wimbledon 2019 – Sono molto felice di annunciare che tornerò a Palermo dopo dieci anni. Spero di trascorrere una fantastica settimana laggiù. A presto".It is now official. Simona Halep will participate in the 31st Palermo Ladies Open. "Hello everyone – said world's number 2, 2018 Roland Garros and 2019 Wimbledon champion – I'm very happy to announce that I will be back in Palermo after ten years. Hope to have a great week over there. See you soon".

Publicată de Palermo Ladies Open pe Sâmbătă, 11 iulie 2020

Într-o înregistrare video postată pe reţelele de socializare, Halep şi-a confirmat prezenţa la competiţia din Sicilia, care se va juca pe zgură, între 3 şi 9 august.

Salutare tuturor! Sunt foarte fericită să anunţ că mă voi întoarce la Palermo după zece ani. Sper să am o săptămână foarte bună acolo. Ne vedem în curând“, a spus constănțeanca Simona Halep în mesajul său.

Halep nu a mai disputat niciun meci oficial după victoria obţinută în faţa jucătoarei kazahe Elena Rîbakina în finala turneului de la Dubai, în luna februarie.

Directorul turneului de la Palermo, Oliveiro Palma, a declarat: “Participarea Simonei Halep este o veste excepţională. A trecut un deceniu de cânt Palermo a găzduit ultima oară o fostă numărul unu mondial. Oraşul nostru este foarte dedicat tenisului mondial, iar prezenţa sa este de mare interes pentru toţi“.

În urmă cu o săptămână, Simona Halep a participat la un meci de dublu mixt, care a încheiat turneul demonstrativ Winners Open de la Cluj-Napoca. Halep şi Horia Tecău s-au impus cu această ocazie în două seturi, 6-3, 6-4 în faţa cuplului format din Gabriela Ruse şi Marius Copil.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.