Constănţeni aflaţi în suferinţă, vizitaţi de preotul Jean Ion

0
21

Preotul Jean Ion de la Parohia “Sfântul Vasile” din Constanţa a dorit să transforme Joia Mare într-o zi a bucuriei pentru mai multe mămici singure care își cresc cu multă demnitate și dragoste copiii speciali precum și pentru câteva persoane singure cu venituri minime.

Concret, am vizitat pe Radu-Ştefan (18 ani – diagnosticat cu tetrapareza spastică), Ştefania (9 ani – diagnosticată cu tetrapareza spastică), Maria Riana Denisa (16 ani – fără un diagnostic precis), Viorel, Petre și Ana ( pensionari cu venituri minime) precum şi o familie de preot misionar din Constanța cu 4 copii care au dorit să le păstrăm anonimatul“, a precizat preotul.

Tuturor acestora, cu sprijinul și implicarea enoriaşilor, preotul a reușit să le dăruiască alimente specifice mesei de Paști, respectiv miel, pasăre, cârnați, ouă, cozonaci, alimente neperisabile, dar şi produse igienico-sanitare, legume si fructe.

Mulțumesc tuturor celor implicați în proiectul nostru Social-Filantropic prin care de-a lungul celor 7 săptămâni de la începutul postului am reușit să sprijinim 13 familii având 47 de copii și 3 pensionari. Nădăjduiesc că acțiunile noastre să continue și după Paști și vă doresc tuturor Sărbatori Pascale binecuvantate și pline de lumină! Slăvit să fie Domnul!”, susţine preotul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.