Constănțenii au mers la Obor chiar și în ziua de Paște

0
498

În anul 2018 Oborul situat pe bulevardul Aurel Vlaicu a fost relocat pe varianta Constanța – Ovidiu, acolo unde a fost mutat și târgul de legume-fructe. În zilele de duminică, constănțenii încă merg în număr mare la Obor, deși suntem în plină pandemie de coronavirus. Chiar și în ziua de Paște comercianții au mers să își expună marfa și iată că nu a fost degeaba. Zeci de constănțeni au mers în târg pentru a-și procura diverse lucruri.

Minivacanța de 1 Mai și Paște reunește o serie de patru zile libere, astfel că unii constănțeni deja par că s-au plictisit de stat acasă. La primele ore ale dimineții zeci de oameni au mers la Oborul din Constanța, în plimbare ori poate în căutarea unor cadouri. Aici se vinde aproape orice: de la cărţi, încălţăminte folosită şi jucării vechi, la televizoare şi DVD playere.

Oamenii se târguiesc pentru orice și cu 5 sau 10 lei pot achiziționa mai multe lucruri. Cei care vor să meargă la Obor, în speranța că vor găsi câteva lucruri folositoare, o pot face în zilele de duminică între orele 05.00 și 12.00.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.