Constănțenii, îndemnați să adopte cățeii din adăpost

0
173

Săptămâna aceasta, doi căței din Adăpostul public de animale abandonate Constanța au fost adoptați de o persoană cu suflet mare.

Primăria Constanța ne invită să ne alăturăm campaniei „Adoptă un cățel!“ Este nevoie de implicarea și sprijinul constănțenilor.

„Facem un apel la iubitorii de animale să vină să adopte în mod responsabil un cățel și să-i ofere o șansă la dragoste necondiționată. Cu siguranță, aceeași dragoste o veți primi și dumneavoastră. 

Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți și vaccinați conform graficului de vârstă. Aceștia vor fi încredinţaţi numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar“, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 

După preluarea unui câine de la padoc, deținătorul nu trebuie să-l lase liber, din nou, pe străzi. Acesta are obligația să-l îngrijească, să respecte normele legale, iar abandonul câinilor revendicaţi ori adoptaţi constituie infracțiune și se sancționează conform Ordonanței de urgență nr. 155 din 21 noiembrie 2001. 

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul adăpostului de pe strada Câmpul cu Flori nr. 11 (fostă Vârful cu Dor nr.5). Programul cu publicul este luni, marți, miercuri, vineri între orele 10.00 și 14.00, iar joi între 9.30 și 17.30. 

Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon 0733045213. 

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.