Constănțenii, invitați să își spună părerea despre construirea unui nou bloc în cartierul Compozitorilor

0
2643

În ultimii ani, odată cu ridicarea blocurilor “lui Mazăre” pe strada Baba Novac, zona a început să se dezvolte. Tot mai multe societăți care se ocupă de construcții își doresc să construiască imobile în cartier. Recent, la Agenţia de Mediu a fost cerut acordul de mediu pentru un bloc de nouă etaje, iar acum o altă societate dorește să ridice un imobil cu șase etaje, iar constănțenii sunt invitați să își spună opinia.

Un nou bloc cu șase nivele se va ridica pe strada Eduard Caudella nr. 28, dar va avea vedere și pe starda Baba Novac. Pentru ca planurile societății Confort Decent SRL să intre în linie dreaptă, constănțenii sunt invitați să transmită observaţii și propuneri privind intenția de elaborare a planului urbanistic zonal în perioada 01.07.2020 – 06.07.2020. Serviciul strategii și planificare urbană din cadrul Primăriei Constanța va colecta și va transmite elaboratorului, inițiatorului eventualele opinii, observații formulate. Răspunsul la observațiile trimise va fi dat de către serviciul strategii și planificare urbană, în urma argumentării (ne)preluării opiniilor de către elaboratorul puz-lui în termen de 10 zile de la formularea acestora.

Confort Decent SRL a fost înfiinţată în anul 2017 și are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Gabriel Ciumacenco este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.

Mihaela UNGUREANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.