Constănțenii racordați la sistemul de termoficare vor avea căldură în calorifere începând de azi, 12 noiembrie

0
1414

Așa cum a fost anunțat încă de zilele trecute, constănțenii racordați la sistemul de termoficare vor primi căldură începând de sâmbătă seară, dat fiind că prognoza meteo indică scăderea semnificativă a temperaturilor aerului în următoarele zile.

Furnizarea va începe de sâmbătă, 12 noiembrie și se va derula progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare și starea de degradare a conductelor, cauzată de lipsa investițiilor din ultimii 30 de ani, în special în rețeaua de transport a agentului termic.

”Azi, în dimineaâa zilei de 12 noiembrie am pornit încălzirea. Procesul tehnologic este greoi fiindcă trebuie încălzită toată apa rece din conducte, lungimea totala a canalelor termice fiind de 225 Km. Se încălzește de la CET catre zonele cele mai îndepărtate. Estimez ca in seara asta va ajunge încălzirea și în zonele cele mai îndepărtate de CET Palas”, ne-a declarat Liviu Popa, directorul companiei de termoficare.

Asociațiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita acest lucru în scris, prin reprezentanții legali, la registratura Termoficare Constanța din str. Badea Cârțan nr. 14A sau prin e-mail, la adresa office@termoficare-constanta.ro.

Consumatorii de energie termică, inclusiv asociațiile de proprietari, au obligația de a se asigura că instalațiile proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcționare și că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operațiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.