Constănțenii și turiștii, invitați în Portul Tomis la inaugurarea unui proiect de amenajare urbană

2
9644

În cursul zilei de 1 mai, ora 14:00, constănțenii și turiștii sunt invitați la inaugurarea proiectului de amenajare urbană ComeToUpgradeYourCity, care debutează cu prezentarea unei galerii de artă urbană de 40m lungime, realizată de artiști consacrați în domeniu. Evenimentul va avea loc în Portul Turistic Tomis și este organizat în cadrul programului Constanța – Capitala Tineretului 2021 – 2022.

Proiectul de amenajare urbană care presupune amplasarea unor structuri modulare temporare, a unor elemente de mobilier urban modern și a unor containere, având scopul de a genera un spațiu destinat tinerilor la cele mai înalte standarde și care să susțină noul flux de pietoni, asigurând totodată dezvoltarea și animarea zonei turistice.

“Capitala tineretului este despre cum tinerii pot să își lase amprenta asupra comunității și orașului. Noi, echipa din acest proiect, ne-am propus să construim proiecte și să cream contexte în care cei tineri să se poată exprima și prin munca lor să facă din Constanța un oraș mai frumos. Suntem abia la începutul proiectului ComeToUpgradeYourCT. Ne propunem să transformăm zona într-un adevarat parc urban care, prin polivalența sa, să sprijine o diversitate de viitoare eventuri din cadrul proiectului nostru și nu numai. Astfel de amenajări urbane sunt de dorit și foarte populare, în rândul tinerilor din întreaga lume“, a declarat Ionuț Barbu, managerul proiectului.

M.G.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.