Constantin Goane continuă demersurile pentru construirea unui restaurant în locul Grădinilor de Vară, din zona Perla

0
1975
Zona Perla, staţiunea Mamaia

Firma lui Constantin Goane continuă demersurile pentru construirea unui restaurant în Mamaia, după ce, în anul 2021, a fost refuzat de Primăria Constanța și nu a primit primul document de urbanism pentru edificarea unui bloc cu nouă etaje. În acest sens, municipalitatea a lansat în consultare publică documentația privind elaborarea Plan Urbanistic de Detaliu – construire imobil parter, stațiunea Mamaia, zona Perla.

Terenul este situat în intravilanul municipiului Constanța, în stațiunea Mamaia, în zona Teatrului de Vară, zona Hotelului Perla, pe locul unde a funcționat Grădina de Vară a Teatrului de Vară. În zonă se pot edifica parcari, alimentație publică și comerț și “sunt interzise orice funcțiuni, clădiri și amenajări care produc agresarea peisajului, prin poluări sau diminuarea vegetației și distrugerea habitatului natural și contravin normelor de protecție stabilite pe plan național/local”, se arată în documentele municipalităţii.

Publicul este invitat să transmit observații asupra documentelor disponibile pe site-ul municipalității până pe 12.05.2023. Observațiile pot fi transmise prin e-mail la: primarie@primaria-constanta.ro sau prin poștă la adresa: Primăria Municipiului Constanța: Bd. Tomis, nr. 51, et. 2, Serviciul Planificare Urbană și Mediu sau depuse la Registratura Primăriei Constanța, la Centrul de Informare Cetățeni, din incinta City Park Mall.

Societatea comercială a fost înființată în martie 2013 și are ca principal obiect de activitate „Parcuri pentru rulote, campinguri și tabere“. Unicul său asociat și administrator este Constantin Goane. Pentru 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de peste 144.000 de lei și pierderi de aproape 320.000 de lei, având un angajat.

În 2021, Margona MTC nu a primit de la Primăria Constanța certificat de urbanism pentru construirea unui bloc de nouă etaje în zona Perla, deoarece terenul nu are acces direct dintr-o circulație publică. Margona MTC administrează campingul Costa Village din Mamaia Sat, de lângă Promenada Năvodari.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.