Consumatori de droguri depistați de jandarmii GJM Tomis

0
74
Substanțe suspecte depistate de jandarmi asupra suspectului. FOTO GJM Tomis

Jandarmii au surprins în Mamaia, o persoană care avea asupra ei, un pliculeț autosigilant cu fragmente de culoare albă, două pliculețe cu fragmente cristaline de culoare maronie și un grinder metalic pentru mărunțirea substanței. Un alt individ cu același tip de marfă a fost depistat în Vama Veche.

Jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de menținere și asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Mamaia, au observat în jurul orei 1.30, într-o parcare aflată la intrarea în stațiune, o persoană care-şi confecţiona un joint. La vederea echipajului, aceasta a devenit agitată, a aruncat pe jos joint-ul și s-a îndreptat către un autoturism. A fost somat, s-a oprit și i s-a făcut contolul corporal sumar. Asupra acestuia, în buzunarele pantalonilor, jandarmii au mai găsit, un pliculeț autosigilant cu fragmente de culoare albă, două pliculețe cu fragmente cristaline de culoare maronie și un grinder metalic pentru mărunțirea substanței. Tânărul de 32 de ani, a declarat că „este consumator, că substanțele halucinogene îi dau o senzație de bine și mai vinde câteodată pentru a se întreține”….

O oră mai târziu, jandarmii au mai depistat în Vama Veche, alt tânăr care  avea asupra lui, trei folii de aluminiu cu substanță vegetală de culoare verde-olive, sub formă de muguri.

Pliculeţele autosigilante, aparatul de mărunţit, foliile cu substanță şi jointurile găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.