Continuă lucrările de reamenajare în parcul “Dragoslavele” din cartierul Faleză Nord

0
154

Continuă lucrările de reamenajare în parcul “Dragoslavele” din cartierul Faleză Nord. În aceste zile, echipele de muncitori lucrează la împrejmuirea terenului de baschet, după ce, în primă etapă a fost amenajată suprafața de joc. De asemenea, se lucrează și la fundațiile pentru instalarea echipamentelor de fitness pe terenul dedicat activităților fizice în aer liber.

Au fost instalate și o parte din elementele de joacă de pe cele 3 terenuri dedicate copilașilor, urmând ca în etapa următoare să fie turnat covorul antitraumă și a fost pregătită suprafața pentru amenajarea terenului de fotbal. Au fost instalate și sisteme moderne de iluminat, pe baza de leduri și se lucrează la schimbarea mobilierului urban.

Parcul va deveni în curând o zonă de agrement la standarde moderne pentru locuitorii din zonă. Va avea trei locuri de joacă, două miniterenuri de baschet și fotbal, o zona de fitness, multe spații verzi cu gazon, flori și arbuști ornamentali.
Spațiul este reconfigurat astfel încât să răspundă atât nevoilor copiilor, cât și tinerilor și adulților care locuiesc în zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.