Continuă lucrările de reparații și întreținere în diferite zone ale orașului

0
191

Într-o perioadă în care stămacasă, în care ni se recomandă să ieșim doar dacă situația o impune, există oameni care muncesc pentru noi, care lucrează la înfrumusețarea orașului nostru. Echipați copespunzător, muncitorii contractați de Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de reparații și întreținere în diferite zone ale orașului.

În această perioadă se lucrează la jardinierele și zidurile de susținere a spațiului verde situate în proximitatea pasajului subteran de la Gară și intersecției bulevardului 1 Mai cu strada Theodor Burada. Zidăria veche și elementele decorative care erau deteriorate si se desprindeau ușor sunt îndepărtate și înlocuite cu altele noi. Se montează cofraje în care se toarnă beton acolo unde este cazul. Spațiile reconstruite se vor tencui și se vor vopsi sau decora în așa fel încât zona să fie înfrumusețată.

Acțiuni similare s-au desfășurat și în parcul din cartierul Poarta 6, acolo unde au fost finalizate reparațiile la arcadele și jardinierele deteriorate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.