Continuă schimbările și mutările la nivelul IPJ Tulcea pentru formarea unei noi echipe

0
998
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

La începutul lunii august, șeful IPJ Tulcea, comisarul şef Daniel Grădinaru, a fost promovat în funcţia de şef serviciu al Unităţii de Politici Publice din cadrul MAI. Locul i-a fost luat de către comisarul şef Marian Valentin Popa, acesta fiind pus pe funcție pentru o perioadă de trei luni. La scurt timp, au început și alte schimbări la nivelul Inspectoratului.

Este știut că atunci când la conducerea unui Inspectorat de Poliție vine un comandant nou, acesta, ca și un antrenor de fotbal, își face propria echipă. Așa s-a întâmplat și la IPJ Tulcea, unde începând cu data de 31 august, comisarul-șef de poliție Cristian Ladaru, șef al Poliției Municipiului Tulcea, a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

De asemenea, cu data de 1 septembrie, prin dispoziția șefului Inspectoratului, comisarul-șef de poliție Cătălin Coman, șef al Poliției Oraș Isaccea, a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Poliției Municipiului Tulcea.

Cu aceeași dată, prin dispoziția șefului Inspectoratului, comisarul-șef de poliție Brânză Mihăiță, șef al Seviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative, a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Poliției Oraș Isaccea.

Tot din 1 septembrie, prin dispoziția șefului Inspectoratului, comisarul-șef de poliție Nichita Gina a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Seviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.