Controale şi amenzi în cascadă pentru proprietarii de cluburi de pe litoral

0
2679

Continuă seria raziilor organizate în comun de autorităţi pe litoral. Vineri seara, cu ocazia controalelor au fost verificate 161 de societăți comerciale.

Cu ocazia verificărilor, au fost aplicate 93 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 141.000 de lei, dintre care 19 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 23 la O.G. 21/1992 privind protecția consumatorilor, 13 pentru activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite și 4 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. 

În același timp, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă Dobrogea al județului Constanța au efectuat controale la 5 obiective (unități de turism, cluburi si discoteci). În aceste locaţii, pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor, dar mai ales pentru preîntâmpinarea apariţiei acestora, au fost desfăşurate activităţi preventive pe timpul cărora au fost depistate 31 de deficienţe, fiind aplicate 31 de sancțiuni (27 de avertismente şi 4 amenzi), în valoare totală de 6.900 de lei.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.