Control judiciar pentru gălățeanul care s-a filmat aruncând cu un scaun de la balcon, peste mașinile parcate

1
937
Imagine cu rol ilustrativ, FOTO Cătălin SCHIPOR

Instanța de judecată a respins cererea procurorilor constănțeni de arestare preventivă a bărbatului care s-a filmat aruncând de la balconul apartamentului său din Mamaia cu scaune și sticle.

În urma apariției în mediul online a mai multor imagini în care un individ s-a filmat umilind mai multe persoane și aruncând cu un scaun peste mașini sau cu o sticlă de șampanie după două adolescente poliția Mamaia s-a autosesizat. Nu a putut face nimic până când una dintre victime nu a depus plângere.

Cristian Vlad O. este din Galați, dar locuiește în București şi are un apartament de lux din Mamaia Nord. Individul este luptător de arte marţiale mixte şi patron de videochat în Bucureşti, notează RomaniaTV.ro

În dimineața de 13 august a fost chemat pentu audieri, iar anchetatorii au luat măsura reținerii sale pentru 24 de ore. A fost închis în arestul IPJ Constanța, iar în cursul zilei de 14 august a fost prezentat la Judecătoria Constanța. Procurorii au cerut arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, dar nu au obținut decât un control judiciar.

C.S.

1 COMENTARIU

  1. Pai a spus omul pe fata, inca de atunci, ca nu o sa i se intample nimic. Stie foarte bine cum functioneaza sistemul. Si uite dovada.

    Daca ai bani, tentativa de omor nu e motiv de arest preventiv. Si cei de la MAI faceau si misto de el atunci, pe pagina lor de Facebook. Uite ca justiria nu se dezminte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.