Control mixt pe șoselele din județul Tulcea pentru depistarea autovehiculelor cu probleme

0
1203
Control mixt pe șosele. FOTO Poliția Română

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Tulcea au desfășurat în perioada 25- 26 august, pe raza județului Tulcea, o acțiune de control în trafic, având ca scop reducerea riscului rutier prin controlul stării tehnice al autovehiculelor.

Echipele de control, formate din polițiști și inspector din cadrul Regiei Autonome Registrul Auto Român, au verificat autovehicule care au tranzitat județul Tulcea, controlând, în special, defecțiunile referitoare la sistemele de frânare și direcție, zgomotul și emisiile poluante, motocicletele sau mopedele ale căror elemente de evacuare au fost modificate, existența și autenticitatea numerelor de identificare, legalitatea montării și utilizării luminilor de altă culoare precum și deținerea inspecției tehnice periodice și valabilitatea acesteia.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 141 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 154.000 de lei.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 22 de certificate de înmatriculare pentru defecțiunile constatate.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.