UPDATE. Copiii constănțenilor, așteptați la mai multe activități, pe 1 Iunie

0
133

„Cupa 1 Iunie“ include mai multe activități dedicate copiiilor de toate vârstele.

Marți, 1 iunie a.c., de la ora 10.00, cei mici sunt invitați să participe la crosul organizat pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi“.

De la ora 17.00, Piațeta Perla din Mamaia devine kilometrul zero al distracției. Atmosfera competițională va fi întreținută de jocuri pe plaja din fața Radio Constanța, concursuri și întreceri de baschet în familie. Elevii de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanța, împreună cu studenții din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport vor susține un program de zumba, aerobic și dans sportiv.

Activitatea cercurilor artistice din cadrul Palatului Copiilor Constanța va fi pusă în scenă printr-un spectacol.

De asemenea, organizatorii au pregătit cele mai distractive competiții pentru părinți și copii: curse de alergat cu cărucioare pentru copii și cărucioare de cumpărături.

Tot marți, de la ora 17.00, la Baza Nautică din Parcul Tăbăcărie, copiii de toate vârstele sunt invitați să participe la un curs de caiac susținut de elevii de performanță de la L.P.S „Nicolae Rotaru“ Constanța.

Pentru fiecare activitate sportivă în parte vor fi oferite premii-surpriză.

„Cupa 1 iunie“ este organizată de Primăria Municipiului Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanța și Facultatea de Educație Fizică și Sport, în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța, Direcția de Sănătate Publică Constanța, Palatul Copiilor Constanța, C.S.S.1 Constanța, B.C. Athletic Constanța și cu sprijinul Auchan Vivo, Decathlon și Catena.

UPDATE. Evenimentele în aer liber vor fi amânate pentru data de 5 iunie, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Astfel, crosul organizat pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi“ se va desfășura sâmbătă, 5 iunie a.c., de la ora 11.00.

Tot de la ora 11.00, vor debuta activitățile organizate în Piațeta Perla din Mamaia.

Cursul de caiac susținut de elevii de performanță de la L.P.S „Nicolae Rotaru“ Constanța la Baza Nautică din Parcul Tăbăcărie va avea loc sâmbătă, 5 iunie a.c., de la ora 16.00.  

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.