Copiii pot merge din nou la grădinița din Medgidia, iar unitățile de învățământ din Adamclisi și Ghindărești intră în scenariul galben

0
119

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanța a aprobat modificarea a opt scenarii de funcționare a unor unități de învățământ din Medgidia, Adamclisi și Ghindărești.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanța a adoptat o nouă hotărâre cu privire la scenariile de funcționare din șapte unități de învățământ din județ, în funcție de rata incidenței cumulate înregistrate în ultimele 14 zile.

Astfel, grădinițele, școala gimnazială și liceul tehnologic din comunele Adamclisi și Ghindărești vor funcționa conform scenariului galben (față în față și on-line), deoarece a crescut rata incidenței cumulate din ultimele 14 zile (peste 1/1.000 de locuitori).

În plus, Grădinița cu Program Prelungit „Lucian Grigorescu“ din Medgidia va funcționa conform scenariului verde (participarea față în față a preșcolarilor), deoarece a obținut avizul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în urma recepționării lucrărilor de modernizare.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.