Corina Martin, candidatul PER la Primăria Constanța, își prezintă platforma program

0
1002

Partidul Ecologist Român, Filiala Județeană Constanța, a prezentat vineri, 14 august, a.c. platforma program a candidatului Corina Martin pentru Primăria Constanța și candidații PER Constanța pentru Consiliului Județean Constanța și municipii din județ.

Corina Martin a specificat că după ce a mers în cartierele constănțene și a stat de vorbă cu oamenii a descoperit multe carențe în ceea domeniile infrastructură, educație, spații verzi dar și în altele.

Am mers în fiecare seară în cartierele constănțene și am aflat că sunt probleme foarte mari cu infrastructura în școli. Vom începe, odată ce vom câștiga Primăria Constanța, cu un audit financiar pentru a vedea care sunt resursele de la care plecam și cum putem investi mai mult în educație. Constanța trebuie să se dezvolte ca un oraș centrat pe educație. Totodată avem și foarte multe teme legate de mediu. Orașul Constanța stă foarte prost la capitolul spațiu verde și parcuri. Am văzut cartiere unde spatiile verzi sunt extrem de mici. Așa este și în Poarta 6. Eu spun ce îmi spun părinții și bunicii cu care m-am întâlnit. Am în program realizarea unui parc de 20 de hectare în municipiul Constanța.”, a precizat Corina Martin.

Un alt punct important care se află în platforma program al candidatului PER face referire la atragerea de zboruri pe aeroportul din Constanța.

Nimeni din administrația publica locala nu a muncit pentru a atrage zboruri pe aeroportul din Constanța. Am de gând să schimb acest lucru. Un oraș în care nu ai accesibilitate este un oraș închis. De fapt se reduce cu mult bugetul local. Eu ma voi lupta pentru atragerea de zboruri la Constanţa așa cum m-ați văzut mereu în prima linie.”, a mai adăugat Corina Martin.

Un alt proiect este construirea unui parc hidrologic numit “Mica Veneție”.

Intenția noastră este să dezvoltam zona de la Cazino Constanța. Pe mare vom crea o zonă de agrement și promenada la care vom ajunge de pe mal. Totodată, în zona Modern avem în plan amenajarea unui al parc“, a mai precizat Corina Martin.

M. G

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.