Corina Martin candidează independent la Camera Deputaților

0
1238
Corina Martin

Corina Martin, una dintre cele mai reprezentative voci din turismul românesc, face un nou pas în politică și va candida independent pentru un loc la Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020. De-a lungul anilor, Corina Martin s-a luptat pentru atragerea turiștilor pe litoral și în Delta Dunării și susține că știe foarte bine care este mersul în Parlament.

Femeia de trei ori președinte a celor mai mari federații și asociații din turismul românesc și cea care a candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Constanța din partea Pardidului Ecologist Român, susține că va candida independent la alegerile parlamentare pentru că trebuie să își onoroze promisiunile pe care le-a făcut oamenilor.

Am hotărât să candidez independent pentru Camera Deputaților pentru că eu am făcut niște promisiuni în campania electorală. Am de gând să îmi onorez aceste promisiuni și vreau să dovedesc prin această candidatură în Parlament că iau foarte în serios această carieră în politică.”, a precizat Corina Martin.

Totodată, ea a menționat că nu se va îndepărta de Partidul Ecologist Român pentru că este o adeptă a doctrine ecologiste, însă consideră că are o șansă de câștig mult mai mare, dacă merge independent la scrutinul din 6 decembrie.

„În urma discuțiilor pe care le-am avut cu Partidul Ecologist Român, practic pentru mine este mult mai avantajos să merg independent, am o șansă mai mare, pentru că partidul nu a scos o medie la nivel national atât de bună ca să mă încurajeze acel procent să cred că va lua pragul de 5%. Am aceeași colaborare foarte bună cu PER Constanța, dar iau decizia aceasta pentru că eu țin foarte mult la credibilitatea mea. Am scos un procent mai mare decât partidul la alegerile locale și asta mă încurajează să cred în șansa mea”, a mai adăugat Martin.

Tot ea a precizat că a mers de mai multe ori în Camera Deputaților pentru a susține proiecte pentru turismul românesc și dobrogean.

„Am o experiență îndelungată de lucru cu Parlamentul și cu Camera Deputaților ca președinte ANAT și președinte FAPT. Am fost de foarte multe ori prezentă în atâția ani în Camera Deputaților unde de fiecare data am luptat pentru problemele turismului și pentru Constanța și știu ce am de făcut. Sunt încrezătoare în șansa mea pentru că nu sunt un om necunoscut județului Constanța, oamenii mă cunosc și voi face astfel încât să mă cunoască și mai mult”, a conchis Corina Martin.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.