Corina Martin lansează al treilea proiect inedit: campus sportiv în zona Cora Brătianu

0
173

Corina Martin, candidatul P.E.R. la Primăria Constanța a lansat, astăzi, 17 septembrie, a.c. cel de-al treilea proiect inedit din campania sa electorală. Este un proiect care vizează domeniul sportiv.

Potrivit Corinei Martin mai mulți sportivi s-au plâns de faptul că la Constanța nu există baze sportive și nici terenuri pe care să își desfășoare activitatea în siguranță.

„Am spus ca avem trei proiecte mari. Al treilea se referă la sport. La Constanța nu avem facilități și infrastructura pentru a organiza evenimente sportive mari. Am aflat care sunt nemulțumirile sportivilor, dar și ale părinților care vor să își ducă copiii la sport în condiții normale. Ne-am gândit la un campus sportiv, care va fi amplasat în zona Cora Brătianu, pe o zonă de 70 de hectare de teren. O să fie zone specifice pentru fiecare sport în parte, vom asigura spații de cazare, totul pe fonduri europene. Un asemenea campus va putea permite Constanței să devină gazda unor evenimente naționale și internaționale. Îi invit pe constănțeni să creadă în aceste proiecte“, a spus Corina Martin.

Și Daniel Moraru, candidatul P.E.R. la Consiliul Județean Constanța, a vorbit despre proiectele pe care ar dori să le implementeze.

„Vrem să scoatem în evidență faptul că proiectele noastre vor fi puse pe masa tuturor partidelor politice. Proiectele noastre vor fi disponibile pentru toți cei care vor să le pună în practică“, a precizat Daniel Moraru.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.