Corina Martin: “Nota 2 pentru grija față de tineri și educație la Constanța”

0
423

În întreaga perioadă de precampanie și campanie, Corina Martin, candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria Constanța, s-a întâlnit cu reprezentanți ai elevilor și studenților din Constanța, dar și cu Sindicate și Asociații ale dascălilor și cu delegația Consiliului Județean al Părinților, cu intenția de a identifica problemele majore cu care se confruntă aceștia și de a găsi împreună soluțiile cele mai bune, pentru învățământul constănțean.

Mai mult, Corina Martin a participat la dezbaterile organizate pentru candidați, de către Federația Tinerilor, Asociația Elevilor, Liga Studenților din UMC, Liga Studenților din Universitatea ”Ovidius” și Consiliul Județean al Elevilor Constanța, dezbateri la care reprezentanții PSD, PNL și ai altor partide au refuzat să participe.

Educația este un domeniu care mă preocupă în mod constant și este tema principală între obiectivele din platforma mea program. Consider că este prioritar să dezvoltăm educația noilor generații de copii și tineri, ca fundament obligatoriu pentru a putea dezvolta orașul și comunitatea locală. De-a lungul anilor, am fost în permanență conectată la învațământul constănțean, am incheiat Parteneriate pentru practica elevilor si studentilor si am participar ca speaker motivațional pe domeniul turism pentru noile generații, am fost prezentă de foarte multe ori în licee și facultăți. În activitatea mea de Candidat la Primăria Constanța, prima întâlnire publică mi-am dorit să o am și am derulat-o cu delegația Consiliului Național al Elevilor, fililala Constanța, condusă de președintele Silviu Morcan. Am aderat cu mare drag și am semnat scrisoarea de Angajament – Pact pentru Educatie, document pe care eu îl consider extrem de important pentru educația constănțeană. Tinerii Constantei nu își mai găsesc locul în orașul lor, nu sunt apreciați și stimulați să rămână în oraș, în primul rând pentru că orașul Constanța nu s-a dezvoltat, ci a involuat. Haosul indus de guvernarea diletantă și iresonsabilă a PNL se adaugă la lipsa de responsabilitate și managementul dezastruos și impersonal al echipei Primarului Constanței și de aceea, eu dau nota generală 2 la grija față de tânăra generație și față de educație la Constanța! Nu pentru strădania și performanțele elevilor, nu pentru sacrificiile părinților și nici pentru eforturile dascălilor! Ci pentru iresponsabilitatea și incapacitatea Guvernului și administrației locale – Primăria Constanța! Domnilor, nu ați trecut examenul! Copiii noștri merită mult mai mult! Constanța merita mai mult!”, a precizat Corina Martin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.