Corneliu Scripcaru vrea avizul de mediu pentru o clădire cu 17 etaje în Mangalia

0
215
Foto cu rol ilustrativ

Corneliu Scripcaru continuă demersurile pentru construirea unui imobil de 17 etaje în municipiul Mangalia, deși în urmă cu doi ani își arătase intenția de a construi un bloc de 11 etaje, într-o zonă în care întâlnim clădiri cu înălțimea maximă de trei etaje. Afaceristul a depus la instituția abilitată de mediu documentul în care precizează ce va cuprinde acest obiectiv de investiții.

Proiectul presupune construirea unui imobil cu spații pentru locuințe de vacanță și servicii pentru turism, ce va avea regimul de înălțime S+P+16E+17E tehnic. Va fi construit pe un teren de 2.160 mp, ce se află în proprietatea fostei Neptun SPV One SRL, actuala Solantis Neptun SRL.

Din punct de vedere al organizării funcționale, clădirea va fi de tip mixt, distribuția funcțiunilor făcându-se în raport cu nivelul aferent. Imobilul va cuprinde apartamente de trei camere, două camere și garsoniere (denumite London și Studio, conform solicitării beneficiarului), precum și apartamente duplex de două, trei și patru camere, amplasate la etajul 15. Locuințele de vacanță vor avea spații exterioare tip balcon.

Etajul 3 va fi amenajat pentru spații de agrement și pentru activități comerciale și de alimentație publică, iar la exterior va dispune de o terasă. Locurile de parcare necesare vor fi realizate la subsol, parter, etajele 1 și 2, cu acces prin rampe auto și parțial pe platforma betonată descoperită amplasată la parter. În limitele amplasamentului vor fi amenajate alei carosabile, rampe de acces auto, alei pietonale, spații verzi.

Societatea Solantis Neptun SRL a fost înființată în anul 2021. Asociat unic în firmă este Certion SRL, iar administrator este Oana Cristina Scripcaru Iosif. Certion SRL are ca asociați pe Corneliu Cătălin Scripcaru, Theodor Cezar Ionescu și pe Felicia Anișoara Căruntu, primii doi fiind și administratorii firmei.

Reamintim că, în decembrie 2022, Corneliu Scripcaru a primit acordul de mediu pentru proiectul „Construirea unui imobil cu spatii de locuit sezonier si servicii pentru turism, cu regim de înălțime 3S+P+28Etaje+Eth, cu respectarea prevederilor regulamentului de urbanism aferent PUG“. Amplasamentul este situat în stațiunea Olimp.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.