Cosmin Gușă a venit la Constanța pentru a-i susține pe Decebal Făgădău și Felix Stroe

0
524
Cosmin Gușă susține echipa PSD în alegerile locale

În cadrul unei conferințe de presă susținută marți, 23 septembrie, a.c. Cosmin Gușă a fost prezent alături de Felix Stroe și Decebal Făgădău pentru a susține candidaturile acestora.

Cosmin Gușă, acționar al postului Realitatea TV, cel care a fost exclus din PSD de Viorica Dăncilă, a redevenit membru al partidului social democrat acum câteva luni. Acesta susține că este prieten cu Felix Stroe și că echipa de aici de la Constanța este una de viitor.

Nu mai stiu de câți ani nu ne-am întâlnit în această formulă. Scopul prezenței mele este de ai sustine pe colegii mei de partid. De fapt as vrea sa transfer cat pot de mult din aprecierea mea publică și sper ca cei care au încredere în mine sa înțeleagă faptul că demersul meu este dedicat pentru acești doi PSD-idisti. M-am implicat și în campania lui Mohammad Murad și cred ca după alianta cu PSD vom câștiga la Mangalia”, a declarat Cosmin Gușă.

Cosmin Gușă

Felix Stroe, candicatul PSD la președenția Consiliului Județean Constanța a subliniat faptul că este importanta pentru echipa PSD Constanța prezența bunului său prieten, Cosmin Gușă.

Este o zi importantă pentru noi. Mai sunt câteva zile până duminică când vom merge cu toții la vot si vom alege administrația publică locală pentru următorii patru ani. Cosmin Gușă, un brand în media românească și în politica românească, este un om cu convingeri puternice. Este un om care este alături de noi și ne susține”, a spus Stroe.

Felix Stroe candidatul PSD la Consiliul Județean Constanța

La rândul său, Decebal Făgădău i-a mulțumit lui Gușă pentru susținere și a precizat că nu se aștepta ca acesta să vină la Constanța special pentru al susține.

Îi mulțumesc lui Cosmin că a venit pentru a ne susține. Eu sunt obișnuit să imi duc bătăliile singur și nu sunt obișnuit să vină cineva să ma susțină. Suntem în ultima săptămână de campanie și vreau sa mulțumesc partenerilor cu care in Consilul Local am asigurat un parteneriat corect. Noi venim în fața dumneavoastră ca o echipă pe care o cunoașteți deja, stiti proiectele noastre, știți ce averi avem, știți tot, pentru ca mereu am făcut totul transparent și asumat. De PNL nu stiți nimic pentru că acolo totul este controlat de Gabriel Comănescu. Eu îl invit să se înscrie într-un partid și să vină în față. În ceea ce priveste ce a spus Cosmin Gușă despre ambasadorul SUA, eu vreau să spun că el a fost obligat de Orban să il susțină pe Chițac. Eu nu cred că aceea este opinia excelenței sale”, a precizat Decebal Făgădău.

Decebal Făgădău

M.G.

Comandat de PSD filiala Constanţa

Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro

Cod mandatar financiar: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.