Costel Dumitrașcu: Creștinii au dat o lecție cutremurătoare tuturor prin liniștea și decența cu care s-a desfășurat Învierea Domnului

0
2439

Consilierul local PMP Năvodari, Costel Dumitrașcu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care transmite faptul că, deși au existat persoane care au încercat să instige oamenii să iasă din casă în noaptea de Înviere, creștinii au ales să respecte măsurile impuse de autoritățile centrale.

“Credința în Dumnezeu a ținut poporul unit. În cazul în care credința se șubrezește, poporul se destramă.

În ultima săptămână au apărut “voci” și “forțe” ce au încercat să scoată oamenii din case în noaptea de Înviere, deși autoritățile au interzis să facem asta. Existând un pericol destul de mare ca ieșitul din casă să destrame poporul în două tabere, am fost unul dintre cei ce am făcut apel la responsabilitate și am recomandat să #stămacasă. Mi-am asumat și am fost jignit de câteva persoane, dar viața trece mai departe.

Creștinii au dat o lecție cutremurătoare tuturor prin liniștea și decența cu care s-a desfășurat Învierea Domnului. Credincioșii au urmărit slujbele live iar voluntarii au adus lumina sfântă. Încă o dovadă vie că acest popor a fost clădit pe credință și înțelepciune, doar că ne-am ales greșit conducătorii”, a scris acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.