Costel Dumitrașcu, despre drumul ce duce spre Sibioara: „Primăria Năvodari dorește să bage 500 de mii de lei în cârpeli”

0
809

În urmă cu câteva săptămâni Primăria Năvodari a demarat lucrările pentru reabilitarea parțială a drumului spre Sibioara, cu jumătate din suma solicitată Consiliului Județean Constanța.

CJC a alocat în cadrul ședinței ordinare din luna iulie a.c., suma de 500.000 lei orașului Năvodari, deși Primăria Năvodari a solicitat 1.000.000 lei pentru asfaltarea întregului drum. Chiar și așa, Primăria a inițiat procedurile pentru demararea lucrărilor de reabilitare a drumului.

Consilierul local PMP, Costel Dumitrașcu este de părere că reabilitarea unei porțiuni de drum este mai degrabă ”cârpeală” și reprezintă o bătaie de joc din partea actualei administrații locale din Năvodari față de cetățenii ce tranzitează zilnic respectivul drum.

”Ne aflăm pe drumul ce duce la Sibioara, de la Sibioara și până în acest punct, drumul aparține de comuna Lumina și este asfaltat, iar și celălalt punct și până pe strada Recoltei, drumul aparține de orașul Năvodari și arată cum știm cu toții. În acest an Primăria Năvodari a solicitat bani de la Consiliul Județean Constanța pentru a-l reabilita, însă printr-un joc de cuvinte foarte bine gândit, când spun de reabilitare, cei din primăria se referă la cârpeli, iar Primăria Năvodari dorește să bage 500 de mii de lei în cârpeli, doresc să îngroape acei bani. Eu vă întreb altceva, ținând cont că acest drum este tranzitat de  autovehicule de mare tonaj, oare câte luni vor rezista aceste reparații? Oare năvodărenii care trec zilnic de la Năvodari la Sibioara nu merită respect din partea administrației locale? Eu nu sunt de acord să băgăm banii în cârpeli, eu doresc ca acest drum să fie asfaltat cap-coadă”, a spus acesta.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.