Costin Avătavului: „Epoca Mazăre nu a dispărut”: Alte blocuri vor răsări în stațiunea Mamaia

0
800

Consilierii locali municipali constănțeni (27 la număr) au participat, marți, 30 iunie a.c., în sistem de videoconferință la ședința de consiliu local. Pe ordinea de zi au fost supuse la vot 51 de proiecte, între care și proiecte ce vizează investiții, blocuri în stațiunea Mamaia, deja „îmbâcsită” de betoane.

Unele dintre proiecte au mai fost puse pe ordinea de zi și în cadrul altor ședințe de consiliu însă au fost respinse prin votul consilierilor prezenți, însă de această dată, consilierii PMP au votat alături de grupul social democrat iar investițiile se vor realiza, în stațiunea ce se poate numi cartier al orașului de la malul mării, un cartier plin de blocuri ”cu multe etaje”. Posibil ca în curând și zona de nisip să fie luată cu asalt de astfel de construcții.

Consilierul local liberal, Costin Avătavului a făcut o postare în acest sens pe pagina sa de socializare:

În Constanța, nicio minune nu durează mai mult de 30 de zile.

Vă spuneam că la ultima ședință de CLM primarul Decebal Fagadau propunea două proiecte de hotărâre prin care se permitea construirea unui Bloc de 8 etaje pe plajă în Mamaia Nord și a unui bloc de 9 etaje pe spațiul verde din zona Cleopatra. Proiectul era supus votului și respins.

Astăzi, aceleași două proiecte apar, din nou, pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Municipal la inițiativa primarului. Fără să sufere vreo modificare și fără să primim explicații suplimentare, proiectele sunt supuse votului și sunt aprobate cu majoritatea asigurată de consilierii PSD și PMP.

Acum sunt sigur că obiceiurile din epoca Mazare nu au dispărut, iar “baieții deștepți” inîncă găsesc sprijin în Consiliul Local pentru a-și susține interesele imobiliare”, a scris Costin Avătavului.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.