Costin Răsăuțeanu, mesaj pentru constănțeni la final de mandat

0
877

Costin Răsăuțeanu, unul din cei doi viceprimari ai Constanței, poate cel care s-a implicat mai mult în administrarea orașului, a mulțumit constănțenilor care i-au acordat votul lor și au avut încredere în el, printr-un mesaj.

Totodată, el i-a felicitat pe colegii săi și le-a urat succes în noua lor activitate. Acesta a mai menționat că este important ca proiectele dedicate orașului să continue.

Misiunea de viceprimar m-a onorat și m-a făcut să-mi iubesc și mai mult orașul – cu oamenii lui, cu poveștile si cu provocările sale. În cei 4 ani mi s-a confirmat că, indiferent de natura unui proiect, soluțiile se identifică împreună cu specialiști și întotdeauna prin muncă în echipă. Vă asigur că voi fi mereu la dispoziția voastră, așa cum mă știți, să vă ascult și să vă reprezint interesele. Acum, în plină criză, cred că cea mai mare provocare este să fim proactivi și sa ne armonizăm competențele cu asumare, fără tergiversări și lamentări. Este important să continuăm proiectele dedicate orașului nostru și să lucrăm împreună pentru o administrație locală puternică. Să fim creativi și să acționăm cu ingeniozitate. Spor la treabă, colegi! Spor la treabă, Constanța!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.