COVID-19: Manifestații la Berlin și Stuttgart față de restricțiile impuse de autoritățile germane

0
303

Sâmbătă, 25 aprilie a.c., la Berlin şi Stuttgart au avut loc manifestaţii împotriva restricțiilor impuse de autorități în urma epidemiei de coronavirus.
Aproximativ 1.000 de persoane s-au adunat în Berlin pentru a protesta față de măsurile restrictive impuse de Guvern, transmite DPA

Manifestanții au fost împiedicaţi să ajungă în piaţa din faţa clădirii, încercuită de poliţie. Câteva persoane au fost arestate.
Poliţia a folosit în mod repetat megafoane pentru a le cere protestatarilor să plece. Treptat, aceștia au părăsit zona.

„Cei care au demonstrat au venit din tot spectrul politic, printre participanţi fiind inclusiv bine-cunoscuţii populişti de dreapta, membri ai formaţiunii extremiste Alternativa pentru Germania, adepţi ai teoriei conspiraţiei şi alţii”, scrie DPA.

Astfel de proteste au avut loc la Berlin în ultimele patru sâmbete. În această săptămână, 200 de poliţişti au fost dislocaţi pentru a face faţă evenimentului.

În Stuttgart, între 350 şi 500 de oameni s-au adunat în centrul oraşului pentru a protesta față de pierderea drepturilor lor fundamentale, a transmis poliţia şi organizatorii, scrie GMedia.ro

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.