Creşte preţul gigacaloriei la Constanţa

0
1064
Avarie RADET. FOTO Primăria Constanța

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanţa, a convocat Consiliul Local în şedinţă ordinară, vineri, 30 iulie 2021, ora 13.00. Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință, și va putea fi urmărită pe YouTube. Printre proiectele de pe ordinea de zi se numără și aprobarea noilor organigrame și a statelor de funcții ale SPIT Constanța și CT Bus.

Referitor la modificarea organigramei SPIT, de punctat că s-ar urmări desfiinţarea posturilor de purtător de cuvânt, mai direct spus: se pare că actuala administraţie ar vrea să scape de angajatele Diana Sobaru şi Adriana Deoancă.

Tot în şedinţa de vineri, urmează să fie aprobată, la iniţiativa primarului, majorarea preţului la gigacalorie, ca urmare a deciziei ANRE din data de 30 iunie.

Astfel, începând cu data de 30 iulie, preţul creşte cu 44,93 lei gigacalorie. Preţul local va fi de 598,39 lei /gigacalorie, inclusiv TVA, pentru energia termică furnizată în municipiul Constanţa.

Detaliile proiectului:

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/librarie-consiliu-local/proiecte-de-hotarari/proiecte-hotarari—sedinta-30.07.2021/7-pre%C8%9B-local-radet.pdf?sfvrsn=2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.