Crimă la Cernavodă: o femeie a fost găsită moartă, cu mâinile legate la spate, într-un apartament

0
8166
Polițiștii fac cercetarea la fața locului privind omorul de la Cernavodă

O femeie de aproximativ 52 de ani a fost descoperită moartă, cu mîinile legate la spate și cu un căluș în gură, într-un imobil din Cernavodă. Descoperirea macabră a fost făcută de pompieri, care au fost solicitați, joi dimineață, în jurul orei 09.00, prin apel unic pe 112, pentru deblocarea ușii apartamentului unde locuia femeia respectivă.

Sosiți la fata locului, pompierii au deblocat usa cu mijloacele din dotare și în casa a fost găsită o femeie în vârstă de aproximativ 52 de ani, care era decedatădeclarata decedata.

Potrivit unor surse judiciare, femeia a fost găsită legată cu mâinile la spate și cu un căluș în gură. Parchetul Tribunalului a deschis dosar de cercetare penală pentru omor, întrucât toate indiciile conduc la ipoteza că femeia a fost omorâtă.

UPDATE: Ce spun reprezentanții IPJ despre acest caz

În acest moment este în desfășurare o anchetă în care polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, investighează cazul cu privire la sesizarea conform căreia o femeie ar fi fost găsită decedată în locuința sa din orașul Cernavodă”, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Tot surse din cadrul anchetei ne-au precizat faptul că sora femeii decedate a sunat la 112, întrucât aceasta nu mai răspundea la telefon. Nu a reușit să deschidă ușa, așa că a solicitat intervenția pompierilor.

În momentul în care au pătruns în apartament, femeia în vârstă de 52 de ani, era legată cu mâinile la spate, cu un căluș în gură și pe jumătate dezbrăcată. Imediat au fost solicitați polițiștii Serviciului Criminalistic, pentru a aduna probe de la fața locului.

De precizat că femeia decedată era cadru didactic.

Vom reveni și cu alte detalii pe acest subiect.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.