Crimă oribilă la Ghindărești: și-a înjunghiat și lovit concubina, apoi a aruncat-o în Dunăre

0
3557
Imagine cu rol ilustrativ, foto: stiridebuzau.ro

Un bărbat din Ghindărești, aflat în stare de reținere, a fost arestat, luni, 21 decembrie, fiind acuzat pentru omor. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, bărbatul în vârstă de 67 de ani, din comuna Ghindărești, este cercetat că și-a ucis concubina prin înjunghiere și prin lovire cu un corp dur.

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, că în cursul lunii septembrie 2020, în timp ce se afla la locuința din localitatea Ghindărești, inculpatul  T. I. a agresat-o pe concubina sa, victima E. A., prin lovire cu și de corpuri dure, respectiv prin înjunghierea repetată cu un obiect tăietor înțepător (posibil cuțit), pe corpul victimei fiind identificate cu ocazia necropsiei următoarele leziuni de violență: ,,echimoză retroauriculară dreaptă, fracturi costale drepte, fractură olecran drept, plagă înjunghiată lateral de fosa iliacă dreaptă, două plăgi tăiate în lungime de cca 3 cm dispuse una deasupra celeilalte, în partea temporal-dreaptă, plagă tăiată în lungime de cca 6 cm, dispusă orizontal occipital-dreaptă”.

După agresiune, inculpatul a transportat-o și a aruncat-o pe concubina sa în fluviul Dunărea, aflat la o distanță de cca 470 metri de locuință, decesul victimei survenind din cauza asfixiei mecanice prin înec, fiind ulterior identificată plutind pe Dunăre în zona km fluvial 253.

Acum bărbatul urmează să dea explicații în fațșa anchetatorilor cu privire la această faptă.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.