Criminalul cadrului didactic din Cernavodă rămâne în arest

0
750

Arestul preventiv a fost prelungit în cazul individului acuzat că a omorât-o pe Cristina Palu.

Magistrații Tribunalului Constanța au dispus luni, 29 noiembrie a.c., menținerea măsurii arestului preventiv, pentru încă 30 de zile, față de Cosmin Romică Hărăbor, individul din Medgidia care a recunoscut că a omorât-o pe profesoara Cristina Palu, la începutul lunii aprilie a.c.

Aceștia au respins cererea sa de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu.

Decizia nu este definitivă și poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Reamintim că, potrivit anchetatorilor, femeia de 52 de ani a fost găsită decedată în propriul apartament, legată cu mâinile la spate și cu un căluș în gură. În urma cercetărilor, s-a stabilit identitatea autorului faptei, care a fost prins în scurt timp pe raza localității Deleni. Acesta a fost reținut și a participat la reconstituirea faptei, după care a fost arestat preventiv.

Iată soluția pe scurt a instanței: „În baza art. 362 alin. 2 C.pr.pen. rap. la art. 208 alin. 4 C.pr.pen. Menţine măsura arestului preventiv luată faţă de inculpatul Hărăbor Romică Cosmin, măsură ce urmează a fi verificată până la data de 27.01.2022. În baza art. 362 alin. 2 C.pr.pen. rap. la art. 242 alin. 2 C.pr.pen. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu formulată de inculpatul Hărăbor Romică Cosmin, ca nefondată. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 29.11.2021 orele 11.25“.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.