Criminalul din Medeea, cel care și-a omorât cumnata cu 42 de lovituri de cuțit, condamnat definitiv la închisoare pe viață

0
3531

Individul din Medeea, cel care și-a omorât cumnata cu 24 de lovituri de cuțit, a sperat să primească o pedeapsă ceva mai mică, în apel, după ce instanța de fond l-a condamnat la închisoare pe viață. Doar că judecătorii Curții de Apel nu au fost de acord cu această variantă propusă de inculpat, prin avocatul său.

Dumitru Ionescu a fost condamnat pe viață, la Tribunalul Constanța, fiind autorul crimei din cartierul constănțean Medeea, atunci când i-a curmat viața cumnatei sale într-un mod extrem de brutal, cu 42 de lovituri de cuțit. Doar că, așa cum se știe, hotărârea instanței de fond nu este definitivă și a fost atacată cu apel de către inculpat.

Așa se face că, miercuri, 18 ianuarie, după judecarea apelului, completul de judecători i-au respins apelul ca nefondat. Astfel a rămas definitivă sentința de condamnare la detențiune pe viață.

Tragedia s-a produs la data de 19 septembrie 2021, în jurul orei 17.00, în cursul unui conflict spontan, într-o locuință din zona Medeea, acolo unde Dumitru Ionescu a ucis-o cu intenţie pe sora concubinei sale, de 32 de ani, pe care a înjunghiat-o în mod repetat cu un cuţit, în zonele toracelui, abdomenului şi membrelor, astfel încât i-a provocat nu mai puţin de 42 de plăgi tăiate-înţepate, leziuni ce au dus, în scurt timp, la moarte, prin acţiunea de extremă violenţă, agresorul dând dovadă de cruzime faţă de victimă.

Totul a pornit de la o ceartă în familie, când bărbatul s-a certat cu concubina sa din cauza casei în care locuiau, casă moștenită de la părinții ei. La un moment dat, cearta a degenerat, iar sora femeii (victima – n.r.) a sfătuit-o pe aceasta să plece de la el împreună cu copilul minor, având posibilitatea să vândă imobilul, iar noul proprietar, la rândul lui, va avea mijloace legale să îl evacueze.

În acel moment, bărbatul a pus mâna pe un cuțit, cu care i-a aplicat victimei mai multe lovituri de lovituri la nivelul toracelor și membrelor superioare.

De la prima lovitură de cuțit, sora victimei – concubina individului –  a fugit imediat la un magazin din zonă, cerând ajutor. Încă nu apucase să revinp acasă când  bărbatul a ieșit în mijlocul străzii și striga în gura mare: „Na, mai vinde casa acum!

În scurt timp de la producerea oribilei crime, bărbatul a fost reținut, fiind acuzat de omor calificat. După acest episod, a fost arestat, apoi trimis în judecată și condamnat la închisoare pe viață.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.