Cristian Cîrjaliu anunţă în echipa cărui candidat pentru şefia PSD Constanţa se poziţionează: “Îl susţin necondiţionat pe Felix Stroe”

0
424

Primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu, a vorbit în cadrul unui interviu Focus Press despre proiectele în derulare, dar şi despre  situaţia din PSD Constanţa  – discuţia integrală despre  politică o puteţi urmări în materialul VIDEO.

Cristian Cîrjaliu a respins speculaţiile cum că actualul preşedinte al Organizaţiei Judeţene  nu ar mai avea susţinere de la „centru” şi a punctat că este alături de acesta pentru încă un mandat. „Eu îl susţin necondiţionat pe Felix Stroe”, a spus Cîrjaliu, însă momentan  nu se ştie când vor avea loc alegerile pentru desemnarea preşedintelui Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa, respectiv pentru Municipiu. „Mulţi îşi imaginează căpentru funcţia de conducere poate să vină Gigi Traforaj şi să preia funcţia. Nu se poate. În primul rând, trebuie să ai înspate o echipă,trebuie să ai oameni. Partidul trebuie să aibă lideri. Şi haideţi să vedem şi lucurilebune ale lui Felix Stroe: 560 de milioane de euro, fonduri europene, program implementat de RAJA când director general al RAJA a fost Felix Stroe”, a mai afirmat Cîrjaliu.

Edilul este nerăbdător ca în luna mai să aibă loc schimbarea premierului, conform protocolului PSD-PNL. Potrivit protocolului, premierul ar urma să fie de la PSD, în locul celui de la PNL; de asemenea, vor avea loc schimbări şi în privinţa prefecţilor  – este convins Cîrjaliu, care spune că locul de prefect al liberalului Silviu Coşa ar putea  fi luat de social-democrata Marilena Dragnea, în prezent subprefect.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.