Cristian Radu îşi asigură şi majoritatea în Consiliul Local Mangalia

1
2112

Cristian Radu câştigă încă un mandat de primar în sudul litoralului, cu peste 50 de procente din voturile exprimate. Edilul a strâns 7413 voturi, în timp ce principalul său contracandidat, Mohammad Murad, a obţinut mai puţin cu 1338, adică 6075.

La nivel de Consiliu Local Municipal, din socotelile de până acum, voturile se distribuie astfel: PNL – 10 mandate de consilier, PSD – 5 mandate (ceea ce înseamnă, teoretic, că Zanfir Iorguş intră în CL), PER – 3 mandate şi 1 mandat Pro România.

10 mandate pentru PNL înseamnă majoritate simplă, iar pentru proiectele de patrimoniu (în cazul vânzărilor) actualul edil va avea de negociat cu reprezentanţii sau reprezentantul altui partid, pentru a obţine voturile necesare adoptării.

De remarcat că, faţă de alegerile din 2016, când a avut 9 consilieri, PNL obţine acum cu un consilier în plus.

A.C.

1 COMENTARIU

  1. La Mangalia nu au fost alegeri libere si democratice! A fost teroarea interlopilor si institutiilor de forta: politia si militia locala obediente, sluj ordinar abject in favoarea lui radu cristian, dus la extrem impotriva unui candidat onest si cinstit care a venit sa dea nu sa ia de la Mangalia! Si, lucrul asta i-a speriat de moarte pe cei care invatati cu: ,,inchid ochii si-tind mana” la toate fardelegile facute pe spinarea mangaliotilor si din bugetul local al primariei! Alegerile trebuiesc reluate. Punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.