Cristina Rizea: USR-PLUS va cere schimbarea premierului

0
218

Deputatul USR-PLUS Cristina Rizea a fost invitată încadrul unui interviu Focus Press să vorbească despre tensiunile provocate în coaliţia aflată la guvernare de decizia premierului Florin Cîţu de a-l demite pe Vlad Voiculescu de la cârma Ministerului Sănătăţii.

Cristina Rizea a declarat că USR-PLUS nu a fost consultat cu privire la decizie, deşi acest lucru ar fi fost firesc. În continuare, ministerul rămâne în portofoliul USR-PLUS, iar în cursul zilei de luni va avea loc o şedinţă de lucru cu PNL, în cadrul căreia va fi discutată şi situaţia generată de premier. Deputatul a mai dezvăluit că, înainte de demitere, Cîţu nu i-a mai răspuns la telefon lui Voiculescu, preţ de 2 sau 3 zile, deşi fostul ministru suna în legătură cu chestiuni urgente, la zi.

“Cîţu a demonstrat că poartă o haină prea mare pentru umerii săi”, a spus Cristina Rizea, care a subliniat că soluţia pentru o colaborare armonioasă în coaliţia de guvernare ar fi schimbarea premierului: “Vom solicita PNL o altă propunere de premier”, a afirmat deputatul USR-PLUS de Constanţa.

Încadrul aceluiaşi interviu, Cristina Rizea a făcut referire şi la proiectele promovate recent în Parlament: modificarea legii ATOP-urilor, (în sensul ca membrii acestor Autorităţi Teritoriale de Ordine Publică să numai fie remuneraţi), desfiinţarea pensiilor speciale pentru primari şi preşedinţi de Consilii Judeţene; un alt proiect, care urmează să fie depus, are legătură cu plajele, iar una dintre măsuri vizează proprietarii de animale de companie. Potrivit Cristinei Rizea, proiectul susţine ca în extrasezon să fie permisă plimbarea câinilor pe plajă, desigur, cu respectarea normelor de curăţenie şi siguranţă. Detaliile întregului interviu pot fi urmărite în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.